STRATEGILEDELSEREKRUTTERINGKONSULENTERREFERENCERARTIKLERFOREDRAGINFO & SENESTE NYT
Succes kommer af 20 % talent og 80 % hårdt arbejde
Stephen R. Covey
 
Jeg har gennem årene set mange mennesker og virksomheder lykkes og mislykkes med deres forehavender.
 
Noget er helt sikkert mere held eller uheld men med årene er jeg blevet stadig mere overbevist om og fokuseret på, at en hel del er op til os selv.
 
Jeg fik for alvor øjnene op for, hvad flid og indstilling betyder, da jeg for nogle år siden var til en fest med mine gamle skolekammerater: Johnny, som på ingen måde var en af de fremmeste i skolen når det gjaldt karakterer eller åndelig begavelse—uden at nedgøre nogen—kunne berette, hvordan han med hårdt arbejde har opbygget en kæde af mindre autoværksteder på Sjælland, og at han i dag sidder som direktør for en ret veldrevet virksomhed, der barsler med store vækstplaner.

Jeg spurgte ham, hvad han skulle pege på som den vigtigste faktor i hans succes, hvortil han svarede: ”jeg står tidlig op om morgenen, og går ikke hjem før dagens arbejde er udført
 
Det har fået mig til at tænke over, at selvom vi måske ikke alle er i besiddelse af det største talent, så er der dog en række ting, vi kan gøre som alligevel kan sikre os succes. Vi kan f.eks.:
   
Jeg er overbevist om, at hvis vi efterlever disse enkle regler, så vil de bidrage mere til vores succes end nok så meget talent, der ledsages af eftergivenhed og dovenskab!