STRATEGILEDELSEREKRUTTERINGKONSULENTERREFERENCERARTIKLERFOREDRAGINFO & SENESTE NYT
”How much does your life weigh? Imagine for a second that you're carrying a backpack. I want you to pack it with all the stuff that you have in your life. Now try to walk. It's kind of hard, isn't it? This is what we do to ourselves on a daily basis. We weigh ourselves down until we can't even move.”
George Clooney i rollen som Ryan Bingham

I filmen Up In The Air spiller George Clooney en kynisk virksomhedskonsulent, hvis job er at stå for afskedigelser og genplacering, når forskellige virksomheder står for lukning eller nedskæring.

Han tilbringer stort set al sin tid i fly og forskellige lufthavne på sin rejse rundt til forskellige virksomheder og opgaver.

Han har et altoverskyggende mål! Det er, at indtræde i den eksklusive klub af passager der har tilbagelagt 10.000.000 miles, hvilket vil indbringe ham bl.a. et eftertragtet platinkort og forskellige andre goder.

Hans liv, hvor han stort set aldrig er hjemme, gør ham dog ensom, og da han endelig står over for at nå sit mål, giver han vinderrabatten til sin nygifte søster, så hende og manden kan få den bryllupsrejse, de ellers ikke havde råd til. At opnå sit mål, må han indse, havde ingen ægte værdi!
 
Alle steder i livet—og arbejdslivet— er det vigtigt, at de mål vi sætter os er meningsfulde og bæredygtige, og de handler næsten aldrig om at opnå noget for os selv, men stort set altid om noget vi skaber sammen med og for andre.
 
Få overvejelser kan sikre, at vores mål er meningsfulde og bæredygtige:
 
1. Skaber mine mål værdi for andre end mig selv?
2. Handler mine mål om andet end tilfredsstillelse af mit ego?
3. Ville jeg ønske, at alle andre levede efter samme mål?
4. Er mine mål udtryk for den person jeg ønsker at være?
5. Er mine mål i overensstemmelse med mine inderste værdier?
 
Hvis vi på den måde lever efter meningsfulde mål vil vi som Kierkegaard udtrykker det opnå den tilfredsstillelse at være ansvarshavende redaktør i vores eget liv, samtidig med, at vi skaber værdi for andre!