STRATEGILEDELSEREKRUTTERINGKONSULENTERREFERENCERARTIKLERFOREDRAGINFO & SENESTE NYTOM
Colea logo
Styrk det personlige lederskab


Din tid er begrænset, så spild den ikke på at leve en andens liv”
Steve Jobs
 
Jeg har altid været af den opfattelse, at først når vi er i stand til at lede os selv med konstans, er vi rigtigt i stand til at lede andre, så her kommer 7 punkter til overvejelse, der kan styrke vores selvledelse:
 
  1. Træn din evne til at fokusere på de virkelig vigtige ting i livet og lad være med at bruge tid på resten.
  2. Vælg de mennesker du omgås med omhu; alt for mange af os omgås mennesker, der trækker os ned frem for at bygge os op.
  3. Find ind til de værdier, der virkelig betyder noget for dig og definer de karaktertræk, du ønsker skal være dine kendetegn og gør dem til vaner du lever efter og træffer dine valg på grund af.
  4. Sæt dig langsigtede mål både for, hvad du gerne vil opnå og hvad du gerne vil udvikle i dig selv og lære.
  5. Prioriter på ugebasis de aktiviteter der vil bringe dig i retning af dine mål
  6. Gør det helt klart, hvad der motiverer dig, både af indre og ydre drivere; det er dem du skal trække på når energien er lav og du møder modstand.
  7. Brug hver dag noget tid på at reflektere over din dag, anerkend dig selv, for det du har opnået, find tre ting du er taknemmelig for at have oplevet og find mindst én ting du har lært.
 
Arbejd målrettet med disse syv trin og du vil opleve både et styrket niveau af selvledelse og en stor positiv effekt på dine omgivelser