STRATEGILEDELSEREKRUTTERINGKONSULENTERREFERENCERARTIKLERFOREDRAGINFO & SENESTE NYTOM
Fremtiden skabes nu og her


Det er ikke det vi gør en gang imellem, som tæller men vores konstante handlinger.”
Anthony Robbins
 
I rigtig mange organisationer går snakken om, hvor vi skal være om mange år eller om hvad der gik galt i går.
 
Alt for sjældent hører jeg ledere diskutere og fokusere på, hvad det bedste de kan gøre lige nu er!
 
Derfor kommer her 7 ideer til ting vi kan gøre lige nu, og hver dag, som vi i fremtiden vil takke os selv for at vi kom i gang med:
 
  1. Vælg hvem du er: Her handler det ikke om karriere, men om hvem du virkelig er og ønsker at være; hvilke karaktertræk definerer dig?
  2. Vælg dine værdier og lev efter dem hver dag: At være et menneske med integritet har mange fordele, bl.a. skaber det en konsistens i vores liv, og vi vil altid kunne stå ved vores valg.
  3. Sæt din egen målestok for succes: Lad ikke andre afgøre om det du gør er ”godt nok”, men sæt dine egne standarder og lev efter dem.
  4. Vælg helt bevidst, hvordan hændelser skal have lov til at påvirke dig: Lykke eller ulykke handler dybest set ikke om, hvad der overgår os, men, hvordan vi takler det.
  5. Prøv aldrig på at ændre fortiden: Tag ved lære af den og bevæg dig fremad.
  6. Stop aldrig med at udvikle og uddanne dig: Mange af de mennesker der inspirerer mig mest er mennesker der har skiftet livsbane mange gange og som konstant er på udkig efter nye vinkler og indsigter
  7. Vær altid villig til at forandre dig: Vi lever i en verden, hvor forandring er en livsbetingelse, så det er nødvendigt at vi selv er åbne og modtagelige for forandringer.
 
Arbejd med disse 7 punkter og du vil takke dig selv for det om et år fra nu!